Guban Universitate
Str. Regina Elisabeta nr. 9,
sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri: 12:00-19:00,
Sambata: 10:00-16:00

Magazin prezentare Timișoara
Blvd. Eroilor de la Tisa nr. 63,Timisoara 

Luni-Vineri: 10:00-18:00,
Sambata: 10:00-15:00

S.C. G.P. & Company S.A.
Calea Stan Vidrighin nr. 22, Timisoara,
jud. Timis, Romania
Telefon: 004 (0) 755 01 28 96
E-mail: [email protected]
Program de lucru fabrica:
Luni-Vineri: 8:00-16:00

guban istoric
Exista posibilitatea de a face cumparaturile la sediul firmei dumneavoastra?

Suntem producatori, prin urmare exista posibilitatea sa faceti cumparaturi si la magazinul de prezentare al fabricii, aflat pe bdul. Eroilor de la Tisa, nr.63, Timisoara, judetul Timis.

Care sunt costurile de livrare a coletului?

Nu aveti costuri pentru expediere

In cat timp va fi livrata comanda?

Livrarea marfii se realizeaza în termen de 2-3 zile lucrătoare de la data primirii comenzii, in functie de numarul de comenzi. In conditiile in care produsul pe care vi-l doriti nu se afla pe stoc, va rugam sa ne contactati si vom incerca sa vi-l livram in termen de 10 zile lucratoare.

Se pot returna marfurile cumparate?

Garantam dreptul de retragere din contract si, prin urmare, returnarea bunurilor comandate fara a invoca motivul returnarii. Va puteti retrage din contract în termen de 30 de zile de la data livrarii. Produsele care nu corespund asteptărilor dumneavoastra ar trebui să fie trimise la G.P.&Company pe cheltuiala proprie la adresa Calea Stan Vidrighin nr.22, Timisoara, jud. Timis. Coletul trebuie să fie însotit de informatii care sa permita identificarea clientului și a bunurilor returnate (formularul de retur pe care il veti primi odata cu livrarea coletului).

Se poate comanda un anumit produs din catalog, chiar daca acesta nu figureaza pe site?

Daca momentan nu puteti gasi in magazinul online un anumit produs (culoarea sau marimea dorita), dar îl puteti gasi în catalog, puteţi face comanda la [email protected] sau la numarul de telefon afisat pe site, cu mentiunea ca veti plati o taxa suplimentara de 50 de lei + TVA, pentru fiecare pereche comandata.

Cumparaturile facute prin site-ul www.guban.ro/shop sunt protejate?

Toate datele schimbate intre clientii nostri si serverul care deserveşte pagina noastră web sunt transferate cu ajutorul unei conexiuni criptate SSL, care asigura protectia datelor personale, login-urilor si parolelor clientilor nostri.