Livrarea comenzilor se efectuează în termen de 2-3 zile lucratoare din momentul primirii comenzii, cu excepția situației în care produsul comandat nu exista pe stoc sau daca, in timpul inaintarii comenzii, a fost trecut un alt termen de realizare a livrarii.

Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, pană la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai mare, care nu poate depăşi totuşi 2 saptamani de la data primirii comenzii, iar livrarea marfurilor se face deocamdata numai pe teritoriul Romaniei.

Costul de expediere este gratuit la livrarea principală a marfii, chiar daca comanda se va realiza în mai multe etape. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firma, clientele noastre fiind informate in scris sau telefonic daca un asemenea eveniment s-ar intampla.

Ne rezervam dreptul de a face modificări curente, atat ale preturilor produselor din oferta, cat si ale costurilor de expediere, insă aceste modificari nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda inaintea introducerii acestor modificari.