Termeni si conditii 

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.guban.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

www.guban.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de S.C. G.P. & Company S.A., persoana juridica romana avand urmatoarele date de identificare: CUI: RO 1812502, Registrul Comertului: J35/26/1991, capital social 472.920 RON, sediu social Calea Stan Vidrighin nr. 22, Timisoara, jud. Timis, Romania, detalii contact: telefon: 004 (0) 755 01 28 96, E-mail: comanda@guban.ro.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Serviciile furnizate prin intermediul site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor.

 S.C. G.P. & Company S.A isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile  sau Preturile Produselor.

Drepturi autor

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a S.C. G.P. & Company S.A si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.guban.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea scrisa anticipata a reprezentantilor S.C. G.P. & Company S.A . Pentru raportari legate de incalcarea drepturilor de autor sesizate pe site va rugam sa folositi urmatoarea adresa de e-mail: guban@guban.ro.

Sugestii și Reclamatii

Ne perfectionam si invatam continuu numai cu ajutorul dumneavoastra. Pentru orice sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne scrieti la adresa guban@guban.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site.

Orice conflict aparut intre www.guban.ro si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pentru conciliere se poate apela si la SOL.

Comanda si plata

Finalizand o comanda pe www.guban.ro se va considera incheiat un contract la distanta conform OUG 34/2014.

S.C. G.P. & Company S.A  isi rezerva dreptul de a anula comenzile a caror preturi afisate pe site sunt eronate ca urmare a unor erori tehnice, sau care din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Modalitati de plata:

  • Numerar la livrare
  • Plata online cu cardul prin MobilPay

Livrare

Pentru livrarea produselor comandate pe www.guban.ro lucram cu diferite firme de curierat ( exemplu Nemo Express). Termenele de livrare pentru produsele in stoc este de 3-10 zile lucratoare pentru colete in Romania. Pentru produse care nu sunt pe stoc veti fi contactat pentru a stabili termenele de livrare.

In anumite perioade aglomerate pentru firmele de curierat, livrarea poate dura mai mult de 10 zile ( ex. Black Friday, Craciun, stari de urgente nationale).

Pretul livrarii pentru coletele livrate in Romania este suportat de catre Guban ( exceptie in cazul returul).

Pentru livrari in alte tari decat Romania, cotam individual pretul livrarii si va anuntam separat cand va ajunge coletul la dvs. Livrarile inafara Romaniei le facem prin DHL Express.

Livram doar in Uniunea Europeană (UE) 

Cost livrare in Europa – 25 Euro

Garantie

Firma noastra asigura garantia tuturor produselor comercializate, potrivit dispozitiilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si conform informatiilor privind garantia produselor descrise in certificatul de garantie a produsului, pentru fiecare produs in parte.

Daca produsul nu corespunde, puteti solicita, fara plata, repararea sau inlocuirea produsului. Aceasta va avea loc in termen de 15 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Garantia se valideaza cu certificatul de garantie si cu factura din colet. Pentru fiecare cerere de garantie se întocmeste un proces verbal, care va contine informatii privind produsul, data de achizitionare a acestuia, reclamatia concreta cu care va adresati Serviciului de Relații cu Clientii. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta prin telefon la 004 (0) 755 01 28 96, sau prin posta la adresa G.P.&Company S.A., Calea Stan Vidrighin nr. 22, Timisoara, judetul Timis, cod postal 300693.

Daca reclamatia este justificata, G.P.&Company S.A. va plati costurile suportate pentru expedierea coletului obisnuit, doar dacă acesta este returnat prin intermediul firmelor de curierat rapid. 

Dreptul de returnare a marfii (dreptul de reziliere a contractului)

Garantam dreptul de a va retrage din contract si, prin urmare, returnarea banilor pentru produsele comandate, fara necesitatea de a specifica motivul acesteia. Contractul se poate rezilia în 14 zile calendaristice de la data in care dumneavoastra sau o terta parte intra in posesia produselor. Pentru a va exercita dreptul de retur al produselor puteti depune o  declaratie corespunzătoare la adresa G.P.&Company S.A., Calea Stan Vidrighin nr. 22, Timisoara, jud. Timis.

Produsele se vor expedia pe cheltuiala clientului,  doar prin intermediul unei firme de curierat rapid la adresa: Calea Stan Vidrighin nr. 22, Timisoara, jud. Timis.  Articolele oferite ca set, se vor returna in intregime si in conditiile specificate in instructiuni. Pentru a grabi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul pregatit pentru returnare, atasat facturii. Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de purtare sau de uzura, dincolo de uzura necesară în limitele gestionarii obisnuite a bunului achizitionat (de exemplu acela care reiese din necesitatea de masurare sau alta inspectare a bunului). In caz de returnare a bunului deteriorat sau care poarta semne de uzură ce depasesc limitele gestionarii obisnuite, G.P.&Company S.A. poate percepe de la cumparator o compensatie care sa acopere costul deteriorarii sau uzurii bunului, valoarea acestei compensatii poate fi dedusa din pretul de vanzare care urmeaza a fi rambursat Cumparatorului si se poate ridica pana la 100% din valoarea produsului achizitionat. In caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul și neavenit.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru returnare si sa ne informati cu privire la realizarea returnarii produselor.

Va rugam să păstrati dovada de returnare pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul produselor returnate, pana la momentul rambursarii banilor. Costul de returnare va fi înapoiat in cazul in care produsul prezintă defectiuni, nu este cel comandat de dumneavoastra, nu corespunde cu descrierea si cu fotografia lui. In cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi inapoiat. 

In cazul în care G.P.&Company S.A. nu isi va realiza obligatiile privind livrarea tuturor produselor comandate in timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 15 zile din momentul efectuarii returului, prin cont bancar (notati contul IBAN in spatiul corespunzator, pe documentul de restituire) sau prin mandat postal (adresa de expediere trebuie sa corespunda cu cea din buletinul dumneavoastra).

Politica de confidentialitate

Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de SC G.P. & COMPANY SA (spre exemplu cand participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

Puteti verifica intreaga politica de confidentialitate aici.