Dreptul de returnare a marfii (dreptul de reziliere a contractului)

Garantam dreptul de a va retrage din contract si, prin urmare, returnarea banilor pentru produsele comandate, fara necesitatea de a specifica motivul acesteia. Contractul se poate rezilia în 14 zile calendaristice de la data in care dumneavoastra sau o terta parte intra in posesia produselor. Pentru a va exercita dreptul de retur al produselor puteti depune o declaratie corespunzătoare la adresa G.P.&Company S.A., Calea Stan Vidrighin nr. 22, Timisoara, jud. Timis.

Produsele se vor expedia pe cheltuiala clientului, doar prin intermediul unei firme de curierat rapid la adresa: Calea Stan Vidrighin nr. 22, Timisoara, jud. Timis. Articolele oferite ca set, se vor returna in intregime si in conditiile specificate in instructiuni. Pentru a grabi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul pregatit pentru returnare (descarca FORMULARUL DE RETUR), atasat facturii. Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de purtare sau de uzura, dincolo de uzura necesară în limitele gestionarii obisnuite a bunului achizitionat (de exemplu acela care reiese din necesitatea de masurare sau alta inspectare a bunului). In caz de returnare a bunului deteriorat sau care poarta semne de uzură ce depasesc limitele gestionarii obisnuite, G.P.&Company S.A. poate percepe de la cumparator o compensatie care sa acopere costul deteriorarii sau uzurii bunului, valoarea acestei compensatii poate fi dedusa din pretul de vanzare care urmeaza a fi rambursat Cumparatorului si se poate ridica pana la 100% din valoarea produsului achizitionat. In caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul și neavenit.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru returnare si sa ne informati cu privire la realizarea returnarii produselor.

Va rugam să păstrati dovada de returnare pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul produselor returnate, pana la momentul rambursarii banilor. Costul de returnare va fi înapoiat in cazul in care produsul prezintă defectiuni, nu este cel comandat de dumneavoastra, nu corespunde cu descrierea si cu fotografia lui. In cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi inapoiat.

In cazul în care G.P.&Company S.A. nu isi va realiza obligatiile privind livrarea tuturor produselor comandate in timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 15 zile din momentul efectuarii returului, prin cont bancar (notati contul IBAN in spatiul corespunzator, pe documentul de restituire) sau prin mandat postal (adresa de expediere trebuie sa corespunda cu cea din buletinul dumneavoastra).