Produse noi

Produse noi

  • Pantofi dama Guban model 3618 piele velur coniac

    480,00 lei -30% 336,00 lei
  • Pantofi dama Guban model 1256 ponei animal print/ nappa coniac

    749,00 lei -25% 561,75 lei
  • Cizme dama Guban model 1502-6 velur coniac

    799,00 lei -30% 559,30 lei

Dreptul de returnare a marfii (dreptul de reziliere a contractului)

Garantam dreptul de a va retrage din contract si, prin urmare, returnarea banilor pentru produsele comandate, fara necesitatea de a specifica motivul acesteia. Contractul se poate rezilia în 14 zile calendaristice de la data in care dumneavoastra sau o terta parte intra in posesia produselor. Pentru a va exercita dreptul de retur al produselor, completati Formularul de retur pe care il primiti odata cu produsul/produsele si factura aferenta si expediati produsul/produsele la adresa G.P.&Company S.A., Calea Stan Vidrighin, nr. 14A, Timisoara, jud. Timis.

Produsele se vor expedia pe cheltuiala clientului, doar prin intermediul unei firme de curierat rapid la adresa: Calea Stan Vidrighin nr. 14A, Timisoara, jud. Timis. Pentru a grabi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul pregatit pentru returnare (descarca FORMULARUL DE RETUR), atasat facturii. Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de purtare sau de uzura in urma probarii. In caz de returnare a bunului deteriorat sau care poarta semne de uzură, G.P.&Company S.A. isi rezerva dreptul sa nu accepte returul. 

In cazul in care optati pentru schimbarea produsului comandat cu unul aflat in stoc, livrarea respectivului produs va fi facuta dupa receptionarea produsului comandat initial la fabrica, impreuna cu formularul de retur, iar transportul pentru livrarea noului produs va fi suportat de catre G.P. Company S.A. Pentru mai multe schimburi consecutive de produse, clientul va achita contravaloarea transportului incepand cu al doilea schimb. Inlocuirea produslui cu un alt produs se poate face doar in interval de 14 zile de la data receptiei produsului de catre client.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru returnare si sa ne informati cu privire la realizarea returnarii produselor.

Va rugam să păstrati dovada de returnare pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul produselor returnate, pana la momentul rambursarii banilor. Costul de returnare va fi înapoiat in cazul in care produsul prezintă defectiuni, nu este cel comandat de dumneavoastra, nu corespunde cu descrierea si cu fotografia lui. In cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi inapoiat.

In cazul în care G.P.&Company S.A. nu isi va realiza obligatiile privind livrarea tuturor produselor comandate in timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 15 zile din momentul efectuarii returului, prin cont bancar (notati contul IBAN in spatiul corespunzator, pe documentul de restituire).