Produse noi

Produse noi

  • Pantofi dama Guban model 3618 piele velur coniac

    480,00 lei -30% 336,00 lei
  • Pantofi dama Guban model 1256 ponei animal print/ nappa coniac

    749,00 lei -25% 561,75 lei
  • Cizme dama Guban model 1502-6 velur coniac

    799,00 lei -30% 559,30 lei

In 1959, Guban a inceput productia de incaltaminte, iar la scurt timp a devenit o marca a rafinamentului si a calitatii. Pantofii Gubani au devenit cunoscuti drept pantofii cu cel mai comod calapod si cu cea mai fina piele, pantofii care se pastreaza atent inveliti in hartie, in cutia lor din dressing. Personalitati precum Sophia Loren, Harry Truman, sau Regele Mihai de Hohenzollern-Sigmaringen au purtat de-a lungul timpului pantofii marca Guban.

Astazi, intreaga activitate a companiei este concentrata pe productia de incaltaminte pentru femei. Pantofii Guban se remarca prin calitate, confort, feminitate, senzualitate, materiale pretioase si detalii studiate riguros. Pantofii Guban sunt atat clasici cat si contemporani in acelasi timp, imbinand eleganta liniilor clasice cu tonicitatea ultimelor tendinte in moda.

Produsele Guban sunt handmade, realizate cu mare grija la detalii, iar calapoadele, studiate medical, ofera confortul necesar pe parcursul întregii zile. Ne place sa spunem ca vindem pantofi cu suflet, deoarece fiecare pereche in parte aduna multa pasiune cand trece prin 40 de maini, de la design pana cand ajunge in picioarele celei pentru care a fost creata. Si cum fiecare isi lasa o bucatica de suflet in ceea ce face, rezultatul este un pantof realizat cu dragoste si daruire, al carui scop este sa bucure si sa sublinieze feminitatea celei care il va purta.

Guban este un “fashion statement”, ce se adreseaza unui public avizat: se adreseaza femeilor active, pline de atitudine, ai caror pantofi le confirma stilul, eleganta si curajul de a se afirma.Prin experienta si profesionalismul dobandite in peste 50 de ani de existenta, combinate cu inovatia si pasiunea pentru excelenta, am reusit sa oferim clientelor noastre o gama vasta de modele de incaltaminte, « hand-made », executata integral din piele naturala, cu un design inovator si cu un calapoad foarte comod.

Cel mai remarcabil pantof realizat in fabrica noastra este clasicul Stiletto, un pantof care nu s-a schimbat semnificativ din anii ’60 si pana astazi, si care reprezinta cea mai puternica arma a feminitatii si a seductiei. Noi am reusit sa facem pantoful stiletto sa fie atat atragator cat si comod, transformand purtarea lui intr-o placere pentru femei pe tot parcursul zilei, accesorizand orice tinuta, pentru o aparitie de neuitat.