Produse noi

Produse noi

  • Pantofi dama Guban model 3618 piele velur coniac

    480,00 lei -30% 336,00 lei
  • Pantofi dama Guban model 1256 ponei animal print/ nappa coniac

    749,00 lei -25% 561,75 lei
  • Cizme dama Guban model 1502-6 velur coniac

    799,00 lei -30% 559,30 lei

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.guban.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

www.guban.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de S.C. G.P. & Company S.A., persoana juridica romana avand urmatoarele date de identificare: CUI: RO 1812502, Registrul Comertului: J35/26/1991, capital social 472.920 RON, sediu social Calea Stan Vidrighin nr. 14A, Timisoara, jud. Timis, Romania, detalii contact: telefon: 004 (0) 755 01 28 96, E-mail: comanda@guban.ro.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Serviciile furnizate prin intermediul site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor.

S.C. G.P. & Company S.A isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile sau Preturile Produselor.

 

Drepturi autor

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a S.C. G.P. & Company S.A si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.guban.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea scrisa anticipata a reprezentantilor S.C. G.P. & Company S.A . Pentru raportari legate de incalcarea drepturilor de autor sesizate pe site va rugam sa folositi urmatoarea adresa de e-mail: guban@guban.ro.

 

Sugestii și Reclamatii

Ne perfectionam si invatam continuu numai cu ajutorul dumneavoastra. Pentru orice sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne scrieti la adresa guban@guban.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site.

Orice conflict aparut intre www.guban.ro si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pentru conciliere se poate apela si la SOL.

 

Comanda si plata

Finalizand o comanda pe www.guban.ro se va considera incheiat un contract la distanta conform OUG 34/2014.

S.C. G.P. & Company S.A isi rezerva dreptul de a anula comenzile a caror preturi afisate pe site sunt eronate ca urmare a unor erori tehnice, sau care din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Modalitati de plata:

- Numerar la livrare

- Plata online cu cardul prin MobilPay

 

Livrare

Pentru livrarea produselor comandate pe www.guban.ro lucram cu diferite firme de curierat ( exemplu Nemo Express). Termenele de livrare pentru produsele in stoc este de 3-10 zile lucratoare pentru colete in Romania. Pentru produse care nu sunt pe stoc veti fi contactat pentru a stabili termenele de livrare.

In anumite perioade aglomerate pentru firmele de curierat, livrarea poate dura mai mult de 10 zile ( ex. Black Friday, Craciun, stari de urgente nationale).

Pretul livrarii pentru coletele livrate in Romania este suportat de catre client.

Pentru livrari in alte tari decat Romania, cotam individual pretul livrarii si va anuntam separat cand va ajunge coletul la dvs. Livrarile inafara Romaniei le facem prin DHL Express.

Livram doar in Uniunea Europeană (UE) prin DHL Express

Cost livrare in Europa – 25 Euro. 

 

Garantie

Firma noastra asigura garantia tuturor produselor comercializate, potrivit dispozitiilor OUG 140/2021 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si conform informatiilor privind garantia produselor descrise in certificatul de garantie comerciala a produsului, pentru fiecare produs in parte.

Daca produsul nu corespunde, puteti solicita, fara plata, repararea sau inlocuirea produsului. Aceasta va avea loc in termen de 15 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Garantia se valideaza cu certificatul de garantie si cu factura din colet. Pentru fiecare cerere de garantie se întocmeste un proces verbal, care va contine informatii privind produsul, data de achizitionare a acestuia, reclamatia concreta cu care va adresati Serviciului de Relații cu Clientii. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta prin telefon la 004 (0) 755 01 28 96, sau prin posta la adresa G.P.&Company S.A., Calea Stan Vidrighin nr. 14A, Timisoara, judetul Timis, cod postal 300693.

Daca reclamatia este justificata, G.P.&Company S.A. va plati costurile suportate pentru expedierea coletului obisnuit, doar dacă acesta este returnat prin intermediul firmelor de curierat rapid.

  

Politica de confidentialitate

Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de SC G.P. & COMPANY SA (spre exemplu cand participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

Puteti verifica intreaga politica de confidentialitate aici.